måndag 4 maj 2009

Ett smärtsamt uppvaknande

Det kändes idag. Sparringslägret från igår. Smalbenen och låren fick sig en rejäl omgång. Flera på jobbet frågade mig varför jag gick så konstigt och jag sade att det var träningsvärk. Med ett litet leende.
Träningen på medelpasset var också smärtsamt. Det är inlagt både grodhopp, störtloppsställning och andra låraktiviteter i det passet och det gjorde... ja, inte ont, men det stramade rejält. Men det som var det mest roliga idag var att medelpasset var det trettionde passet i sträck för mig. Jag har alltså klarat min lilla utmaning och kört trettio dagar i sträck. Tittade lite på diagrammet jag har på funbeat: ca en tredjedel av passen var lite ansträngande, en tredjedel ansträngande och en tredjedel mycket ansträngande. En bra blandning utan att jag själv medvetet valt att träna så. Det verkar som om kroppen sköter detta själv. Tack kroppen.
Och nu lutar jag mig tillbaka i soffan och bara njuter: trettio dagar i sträck!!

6 kommentarer:

Pain is just weakness leaving your body sa...

Hmhh kanske dax för vila ????

Andrej sa...

Pain...: Nejnej. Nu har jag ju kommit igång, ju.

Träningsfreak sa...

Kul att du hittade till min blogg. Hmmm tyvär har jag aldrig gillat keso. försökt lära mig o äta det flera gånger men går verkligen inte. Jag har med tränat kickboxning innan,på Kalvhagen box center. Hade Totto som tränare. Han borde du veta vem det är=)

Vida sa...

Hmm.. jag säger som pain.. vila lite och återhämta dig kanske vore något?

Ha det gott!

Andrej sa...

Träningsfreak: Nåja, det var värt ett försök med Keson. Var och ittade på Kalvhagens hemsida, men visste inte vem han var. Men nu så.
Vida: Du känner mig, Vida. Envis, envisare, Andrej.

Träningsfreak sa...

Illa att du inte vet vem han är, vunnit ca 15 raka SM guld i kickboxning=)