fredag 15 maj 2009

Klart

För några veckor sedan fick jag ta det övergripande ansvaret för en omorganisation (rationalisering) på jobbet. Höll i trådarna och försökte att inte lägga mig i för mycket. I tisdags körde vi igång och med undantag för ett par lag så fungerade det väldigt bra. Justeringar gjordes. Och nu flyter det på. Kan jag konstatera lite vemodigt.
Det är alltid lite sorgligt att slutför och avsluta något. Fast väldigt tillfredställande.

6 kommentarer:

Pain is just weakness leaving your body sa...

Vi kallar det belastnings EKG och jag brukar vara en av dem som springer dit till undsättning om ngt går på tok och den som cyklar verkligen får problem , du är ju verkligen i gott skick!!! Varför har du blivit ordinerad denna undersökning??

Andrej sa...

Efter att jag fick min PM ville läkaren gå till botten med hjärtproblemet och remitterade till ultrahjud. Vid ultraljudet upptäcktes en förtjockning i hjärtat, och han konstaterade att jag hade ett sk "idrottshjärta". Eftersom jag tränar så mkt som jag gör remitterade han mig vidare i Sahlgrenska och deras läkare som är expert inom idrottshjärta-området. Han skall kunna styra min träningsform/mängd så att jag slipper få men av detta hjärtproblem när jag blir gammal. Och belastnings-EKG´t var en förberedelse för detta besök.

Snorkfröken S sa...

Kul att märka att ledarskapsförmågan fungerar, och att organisationen funkar att styra på ett sätt du gillar. Starkare och redo för nya utmaningar va?

Andrej sa...

Snorkfröken: Nja. Kanske inte. Är i ett skede av livet där karriär inte är lockande. Har blivit mest intresserad av vad som kan göra mig till en bättre chef och människa. Och så får jag se vart det kan leda någonstans. Hungern lämnar jag till er ungdomar.

Snorkfröken S sa...

Ja, fasst visst finns det en hunger man kan läsa där mellan raderna. Men förstår att andra saker prioriteras.

Andrej sa...

Snorkfröken. Huvudet på spiken där. Ngn karriarist blir jag aldrig mer. Finns viktigare saker än status.