lördag 2 maj 2009

Gårdagens löpning och morgondagens laddning

Jag satt och laddade igår kväll för ett längre, långsamt löppass (långt med mina mått mätt = 8km). Det var sjutton grader ute när jag lunkade iväg vid kvart i nio på kvällen, så jag hade på mig shorts och t-shirt. Nu hände två saker som jag inte var beredd på: För det första var det svinkallt i vinden. Ångrade mig omedelbart över att inte ha tagit på mig löpartightsen och vindjackan. Frös som en hund. Och för det andra: det gick inte att lunka. Benen spratt iväg av sig själv i ett tempo som jag inte upplevt på säkert femton år. Så istället för en långsam och slät asfaltsrunda blev det en backig ridväg och asfalt på totalt 5, 4 km där jag sänkte tiden sedan en vecka tillbaka med över två minuter. Utan att ta ut mig! Hoppsan. Snart kanske jag kan ge mig i kast med de genmanipulerade backarna i Fontin.

Och så morgondagens träningsläger i kickboxning. Här är citatet från Göteborgs Kickboxningsklubb, taget från deras hemsida:

"Sparringlägret börjar 13:00 söndagen den 3:e maj och håller på fram till 16:00. Alla medlemmar i Göteborgs Kickboxning med full sparringutrustning är välkomna. Lägret kommer till största delen att bestå av fri sparring. Förutom Göteborgs Kickboxnings medlemmar har vi även bjudit in deltagare från: Ironman424, Ironman Majorna, Ironman Kärra, Fighter Kickboxning och Korean Kickboxing Mölnlycke."

Känns som att det blir ett tufft läger. Jag som har gått och suckat efter sparring i två månaders tid. Tre timmar blir det imorgon. Tre timmar! Dags att på allvar börja rynka ihop pannbenet. Det kommer att kännas i kroppen imorgon.

2 kommentarer:

Piratfarsan sa...

Visst är det härligt när benen spritter :-)

Snorkfröken S sa...

Låter som ett tufft läger! Där passar du in!

Härlig löpkänsla! Go go!