fredag 1 maj 2009

1:e maj

Inte kan jag börja en ny månad med att sluta träna? Jag skulle egentligen till värste konkurrenten Sportlife idag också - men en hel dag förflöt i stilla mak till jag plötsligt förstod att det inte blir någon gruppträning alls idag. Middagen skulle göras iordning och sambon behövde hjälp i stallet för att Sofia skulle få rida och då var passen slut på Sportlife.
Så nu sitter jag efter den goda middagen och väntar på att maten skall sjunka undan. Det blir joggning vid halv nio ikväll. Vädret sätter inte direkt käppar i hjulen om man säger så. Möjligtvis att maten kan göra det.
20 grader i skuggan, vindstilla och solen hänger fortfarande kvar över trädtopparna. Så jag funderar på en liten längre sträckning med lite backar och mycket slät asfalt. Jag har mentalt svårt för nötning (mer än 30 minuters löpning) så detta kanske är en bra kväll att testa det på. Undrar just om jag vågar sikta på timmen istället. Det finns en runda i huvudet som torde funka - närmare 8 km, så det borde inte bli så tungt.
Laddar omedvetet för träningslägret i Göteborg på söndag. Klubben är inbjudna av Göteborgs Kickboxningsklubb för ett par timmars mangling så någonstans laddar kroppen upp med adrenalin och vilja och rynkat pannben.

2 kommentarer:

Pain is just weakness leaving your body sa...

Klart att du ska löpa långt :0) Själv har jag en löparsvacka nu (inte sprungit på två dagar) och längtar tillbaka till tiden när min träning var indelad i olika muskelgrupper och morgonpromenixar och när det inte gick en vecka utan ett par body combat pass...........vad f*n skulle jag gå och sikta på halv maran för.........

Andrej sa...

Pain...: Hörru. Vad är det för tongångar? Du ville väl köra halvmaran för att det var en utmaning? Fokusera på det positiva, känslan när du är framme vid målsnöret.