lördag 21 mars 2009

Kortpass

Det blev ju inte riktigt som jag trodde på Friskis idag. Började med att ledaren för Hoppis blev magsjuk och inte kunde komma. Satte mig som värd på prov: jaga en vikarie när det är 45 minuter kvar till passets start var lite svettigt. Det lyckades tack vare en mkt snäll ledare som ställde upp och lyckades komma in fem minuter innan start. Hon möttes av en lång och varm applåd av barn och föräldrar (närmare 75 personer).
Sedan hem och äta och tillbaka till Svettisdagen. Bestämde mig för att köra intensivpasset som skulle gå av stapeln halv tre. Hoppade därför inte på stationsjympan klockan ett utan stod i receptionen och var allmänt charmig (hrm?).
Sedan blir intensivpasset inställd för den ledaren hade också blivit sjuk - aargghhh.
Hem igen skitsur på hela världen som blir sjuk en lördag.
Slutade med att jag körde intervallträning och backdrag i ca trekvart vilket var riktigt gott. Och så har jag med mig en inbjudan till stationspasset på söndag. Gött-gött-i-gött-gött.
Nu blir det Robinson!

5 kommentarer:

coyntha sa...

Oj vad jobbigt! När man vill träna och .... nej, det var ingenting!
Men idag kan du köra hårdare!
Eller gå ut och springa lite eller?
Ha en bra söndag!
kram.

carro sa...

Hallå din gamle fighter:). Im alive!
Inga sjukdomar i världen hindrar ju dig från att få till kvalitativ träning (intervallpass=bäst). Men backdrag; vad är det???

Vida sa...

Ja nog är folk sjuka till höger och vänster.. själv har jag fått en släng men bestämt mig för att jag är friskus ill imorgons så det så..

Ha det gott!

/Liv

Vida sa...

Jag diskuterar gärna och tycker inte du är träig.. det kommer ett mail under veckan..

Kram

Andrej sa...

Coyntha: Japp. Närmare tre timmars träning idag. Mmmm...
Carro: Nämen tjena. Vart har bloggen tagit vägen då? Backdrag (nu får ju nån rätta mig om jag skriver fel) är acceleration i uppförsbacke. Mumma.
Vida: Gör det. Jag tyckte jag förstörde ditt fina inlägg med en massa filosofisk gegga. Men jag är sådan.