söndag 15 mars 2009

Träning vecka 11

Denna vecka fick jag avbryta sträck-träningen efter bara 17 dagar. Jag skrev om detta i de tidigare inläggen: En nagel in i ögat fick mig att bryta. Inte så mycket av smärtan och inflammationen efter den trasiga hornhinnan, utan mer av sömnbrist, eftersom jag inte kunde sova natten mellan tisdag och onsdag.
Det blev ändå 395 träningsminuter:

Måndag: Medeljympa 1 timme
Tisdag: Kickboxning 1,5 timmar
Onsdag: Utslagen
Torsdag: Skivstång 1 timme
Fredag: Vilodag
Lördag: Crosstrainer, stretch: 45 minuter
Söndag: Kickboxning och skivstång: 2,5 timmar

Får se nu om jag laddar om batterierna och ger mig på ett nytt sträck-träningsförsök. Totalt sett nöjd med veckan. Summerar jag skadefrekvensen kan jag ju anse mig lite otursförföljd: I år har jag fått förmånen av ryggskott, urinvägsinfektion och trasig hornhinna. Kan vi vara överens om att det räcker för i år???

4 kommentarer:

badgear sa...

Nah,

lite stål i ballarna ska man ha. Bryta höftleden, krossa bäckenet, bryta ryggraden och sånt kommer med tiden men det är bara att kämpa på..å så höll jag på att glömma FOTSVAMP! Det är klart, får man det, då är det lika bra att slänga in handduken.

Mamma Melissa sa...

En åkomma i månaden... du ligger ju i fas!:.)

Bara nio månader kvar på året, alltså nio åkommor kvar;.)

Nej, vi får allt hoppas att det räcker, men man får ju vara tacksam för det lilla... att åkommorna i alla fall sätter sig där de ska.

Urinvägsinfektionen satte sig ju inte i ögat t.ex. -det hade ju varit vansinnigt pinsamt ovanpå allt!:.))

Snorkfröken S sa...

Yep, vi tummar på att det räcker med sjukdom för ett bra tag framöver!

Andrej sa...

Badgear: Du är elak! Om jag kastar in handduken står jag troligtvis i badkaret och då kan jag halka och slå i bakhuvudet i termostaten!
MM: Det finns faktiskt en förbindelse mellan rumpan och ögat. Ryck ut ett hår ur rumpan och det kommer garanterat att tåras i ögat. Så det är inget att skämta om.
Snorkfröken: Tack! En av mina bloggbekanta som är snäll!