måndag 23 februari 2009

No comments

Hej alla vänner!
Något har hänt i min blogg. Jag kan inte lägga in kommentarer till era kommentarer just nu. Den säger att allt är klart, men det syns ingenting. Försöker gå in på era bloggar och svara där, så gott det går. Även uppdateringen funkar dåligt. Det syns inte att ni gjort ett nytt inlägg och så missar jag något.
Ber om ursäkt för det.
Annars inget nytt. Bollen rullar på, mucklorna stjäl fortfarande saker - nu senast mina vantar. Var allmänt okoncentrerad på medelpasset idag. Fel steg, fel rörelser och glömde pausa enda gången som jag skulle göra det. Ledaren var också lite "off" och höll på att missa ett helt avsnitt med styrka. Men svettig blev man ändå - och motionärerna är så snälla och applåderar. Varma hjärtan på Friskis - helt klart.

6 kommentarer:

Signerat Jens sa...

Välkommen till verkligheten. Mina pass är alltid fulla av... misstag. En del avsiktliga och andra är sånt som bara händer. Men hellre ett roligt pass än ett som är "korrekt"...

/ Jens

carro sa...

Ja det är lustigt det där fenomenet. Är typ som att man packade ner vattenflaska, handduk och sånt tjafs. Men hjärnan glömdes kvar hemmanågonstans. Men du verkade ju ta det med ro:)

Mamma Melissa sa...

Trist med bloggkrångel, men glada motionärer väger ju helt klart upp det!:.)

Sedan måste jag be dig att kika på dina uppgifter, när du lämnar kommentarer. Jag tror (men vet inte) att du har lagt in dig på "kom ihåg mig"-rutan så att dina uppgifter automatiskt poppar upp... bara det att efter www i din bloggadress så är det ett kommatecken som gör att jag inte kommer in till dig med en gång...

Vet inte om det går att spara om eller så, men kanske blir det så på fler bloggar och det är ju trist om människor inte kommer in till dig för att de inte hittar vad som är fel med adressen...

Andrej sa...

Jens: Hej! Trevligt att du tittade in och var snäll och lämnade en kommentar. Och ja: Bättre bra än perfekt!
Carro: Precis vad som hände. Allt var med utom huvudet. Otroligt! Hoppas det inte blir så på kickboxningen, för då gör det garanterat ont.
MM: Hej. Tack för tipset. Stämmer perfekt! Jag ändrar.

Vida sa...

Åh, det där är så tråkigt när det inte fungerar... man blir frustrerad. Mucklorna härjar fritt hos mig och gömmer massa saker.. men jag utgår från att de kommer tillbaka..

Ha det gott!
Kramar

Anonym sa...

exceptionell plats inlägget. Jag ska bokmärke och kolla in mycket oftare. Jag gillar verkligen webbplats mall