söndag 22 februari 2009

Bollar och utmaningar

Efter gårdagens lååååånga vilodag satte bollen sig i rullning idag. Trettio dagar av njutning framför mig, med träning på Friskis, på Korean Kickboxning och med joggning som sköna avbrott. Skall bli mycket intressant att se hur kroppen reagerar på den träningsdosen. Vägde mig imorse och vägde då 84 kilo. Så lite har jag inte vägt sedan Jesus gick i kortbyxor.
Får se vad vågen hamnar på om en månad.
Egentligen inte så mycket mer att orda om. Huvudmålet är INTE att gå ner i vikt utan få bort tankar på vilodagar. Aktiv vila är lika bra som slapp-vila.

Fick en utmaning av både Vida och Sofia:
Här är reglerna: Gå in i mappen Mina bilder eller din egen personliga bildmapp. Gå till den sjätte mappen och välj därefter den sjätte bilden. Visa bilden på bloggen och skriv något om den. Invitera sedan sex stycken nya till att vara med på utmaningen. Länka till dem, och låt dem veta att det utmanas.

Ja, just det. Det var inte så länge sedan det var julafton, trots att det gått två månader.
Sebastian och Sofia öppnar sina julklappar; och uptäcker att de tillsammans fått en bärbar dator. Så här i efterhand kan jag och mamman konstatera att det hade varit bättre med två för husfridens skull...
I-landsproblem så att det sjunger om det. Helt sjukt! När jag var i Sebastians ålder lekte väl jag med grankottar eller något sånt.
(PS. Det syns att Sofia klätt på sig själv, va??)Och så utmanar jag följande personer:
Mamma Melissa
Snorkfröken
Magda Gad
Magdalena
Fartfylld
Ett liv i rörelse

4 kommentarer:

Vida sa...

Men en härlig bild är det ändå.. och även om det är så för husfridens skull så är det bra för dem att lära sig dela för de har de nytta av i hela livet.

Ha det gott!

Liv

Cicci sa...

Hej, ja jag brukar försöka med promenadet som aktiv vila. Det är bra!

Mamma Melissa sa...

Jag älskar i-landsproblem! De gör mig lite ödmjukare -kanske är det nyttigt för dina barn att inse sina i-landsproblem!:.)

Tack för utmaningen, tyvärr måste jag tacka nej redan innan den börjat,typ.

Har ingenting i den här datorn (inte ens ett vettigt grafikkort installerat, så alla bloggar ser jätteknäppa ut) så jag har inte en enda bild i den!

Mannen har alla bilderna på den externa hårddisken och den bärbara som tyvärr befinner sig i ett annat land!

Snorkfröken S sa...

Måste tyvärr säga samma som föregånde. Har precis formatterat min dator, och sparat alla bilder på extern hårdskiva och makens dator... så inga bilder finns hos mig.

Och ang. I-landsproblemet... jag skulle bli hysterisk om jag inte skulle ha egen dator... ja, tycker faktiskt att jag behöver mina två bärbara (en pc o en mac)... och maken tycker absolut att han behöver tre. Knas.