måndag 26 januari 2009

Test och utmaning

Idag blev det ett medelpass på, tja, trekvartsfart. Det var lätt att konstatera att det inte blir någon kickboxning denna vecka. Kanske på söndag.
Jag försökte köra lite framsparkar i slutet (när jag värdar får jag stå lite avsides, bakom alla andra, så då kan jag göra lite andra saker än att exakt följa ledare. Kan vara ett tips till er andra som brukar gå på Friskis - spana in värden och se vad han/hon håler på med. Kan nog locka fram många skratt) och framsparkarna sved ordentligt i ryggslutet, allrahelst när jag sparkade med höger ben.
Det får bli lite annat istället. Typ PULS på onsdag och min ordinarie skivstång på torsdag. Och stretching dessemellan.
Sedan fick jag en utmaning Vida. Återkommer med denna sedan jag tänkt ut vem av er jag skall skänka den till. Hehehe...

7 kommentarer:

Mamma Melissa sa...

du är ju som en groda utan ben... hopplös! Vila, vila och vila och om det fortfarande gör ont VILA!

Envisa karl!;.)

Här händer det grejer på bloggen, ser jag. Hittade en tjej i natt som gör blogspot-bloggar, skall bara hitta hennes adress så kan hon säkert göra dina kinesiska grejer;.)

carro sa...

Det blir inga sparkar för dig på ett bra tag. Bannemig!!! Skulle du verkligen på allvar kunna med att komma med dumstruten på huvudet, igen till naparpaten???

Andrej sa...

MM: Tack för att du kallar mig karl! Det värmer. Och jag väntar med spänning på asiatiska symboler.
Carro: Jag sparkade med rak rygg, det gör du inte i kickboxningen. Och jag tar det faktiskt lugnt. Väldigt lugnt. Jag lovar!

Pain is just weakness leaving your body sa...

Ha haaa ja Du vad säger man.....du gör lite ANDRA saker...man undrar ju ...*fniss* ...hur det ser ut ? Snygg renovering av bloggen!

Andrej sa...

Pain: Å tack. För berömmet alltså. Det andra var absolut inget olagligt. Jag lovar...

Snorkfröken S sa...

Men du verkar ju vara på bättringsväg i alla fall! och vila när man har träningslust... det är svårare än vad det låter.

Trodde jag kommit fel när jag kom in på din blog... snyggt!

Andrej sa...

Ja, det frestar verkligen på tålamodet. Samtidigt som du vet att kondisen går ner och vikten likaså. Tror jag tappat 1-2 kilo på denna karensvecka. Kommer flyga omkring som en vante på första kickboxningspasset, antagligen.