lördag 27 september 2008

Ett steg framåt, två bakåt

Tålamod. Tålamod. Tååålaaamoooooood. Tååååååååååååååååååååålaaamoooooooooooooooood!!!
Det går framåt. Varje dag påfrestar jag knät aningen mer, och sedan på kvällen kommer det lilla bakslaget, med svullnad och ömhet. Finns många bekväma ställningar att ligga i på soffan, har jag upptäckt. Kudde under knät gör susen.
Sova på natten = rehabilitering. Jag riktigt känner på morgonen hur kroppen arbetat med att läka vad det nu är som är knasigt. Påfresta, påfresta, vila, vila.
Idag var det promenad med hunden, promenad till Friskis, Hoppis&Skuttis där jag tog i lite på alla hopp och sedan promenad till CityGrossen och promenad hem. Lång härlig dusch, Sofia badade, risgrynsgröt till mellanmål och nu belönar jag mig med lite bloggeri och godis på kvällen (mums)!
Positivt med rehab. ändå.....

Första kickboxningspasset riktigt drar i mig. Jag skall köra ett skivstångspass på söndag för att se hur det går. Testar nog på kickboxningen på tisdag, men sparsamt med sparring och de saftigaste sparkarna. Skall prata med ledaren om jag istället kan köra lite extra med säckar och handkombinationer istället + typ 200 armhävningar och situps...

2 kommentarer:

Sara sa...

Kickboxning är sjukt kul! Öva inte på folk på stan bara ;)

Arj sa...

Hej Sara!
Vad kul att du hittade till min blogg! Och självklart får jag inte använda det jag kan utanför träningslokalen.