lördag 12 mars 2011

Fortfarande nöjd

Fast jag börjar bli rastlös under mitt träningsuppehåll. Jag tar långa promenader (tack kära Kajsa för att du finns till hands med dina bedjande bruna "jag-vill-gå-ut-för-jag-måste-verkligen-kissa-bajsa-nuuuuuu" ögon).
60 minuter både i fredags och idag. Fast det enda jag tänker på är hur det skulle kännas om jag joggade "bara litegrann". Tur att jag har självdisciplin :-)

Så nu funderar jag framåt också: förutom MMA-galor, Friskis-uttagning och tävling för klubben så var det ett par saker till som jag vill genomföra i år:

Postklassikern:

Den har jag redan börjat käka på. En mil stavgång avverkad. Nu är det en mil löpning i maj som hägrar. Sedan 5 mil cykel och sist i höst så är det 1 km simning.

Minitriathlon:
En egenkomponerad sak, som jag genomför under semestern uppe vid torpet. Jag har suttit vid kartan idag och bestämt sträckorna: Det blir 500 m simning (kraftig motström ena vägen - jag simmar i en smal älv), 23 km cykel och 6 km löpning.

Och just nu försöker en av mina grannar att locka med mig till Sylvesterloppet och Midnattsloppet. Nja. Något av dem kanske??

5 kommentarer:

BoelMaria sa...

Bra att du kan tänka framåt! Låter kul med både postklassikern och ditt årliga triathlon.

Anne sa...

Vad har du för granne som vill ut och springa nu när jag har flyttat..?? ;-P

Christer sa...

Bra med träningsmål i form av olika lopp. Sylvesterloppet känns galet kallt men midnattsloppet var riktigt trevligt förra året i alla fall.

Christer sa...

Bra med träningsmål i form av olika lopp. Sylvesterloppet känns galet kallt men midnattsloppet var riktigt trevligt förra året i alla fall.

Huskatt sa...

Härda ut..det kommer det vara värt :)