tisdag 4 maj 2010

En dåre.

Jag skulle bara gå ut och pinka av hunden vid elva-tiden igår kväll. En timme senare ligger jag i sängen och försöker förstå vad som hände och hur människor fungerar.
För när jag gick ut hör jag en man stå och gapa vid en lägenhetsdörr. Inga snälla ord. Jag hör honom men ser honom inte, så jag går förbi med hunden för att hon skall kissa. Då ryker första glasrutan till lägenheten. Mer vrål och uttalade hot. Och så klirrar det igen.
Jag springer hem och rotar fram mobilen och ringer 112. Jag får reda på att polisen redan är på väg för flera grannar har redan ringt.
Jag går ut igen och hotelserna ekar över hela området. Glas går sönder. Det skriks mer. Många grannar är ute och alla har ringt polisen.
Det visar sig att det är en tjej med tre barn som bor i lägenheten. Mer skrik. Var fan är polisen? En kompis till dåren som brutit sig in i lägenheten släpar ut dåren med stryptag. Det är då kniven kommer fram. Dåren har en kniv i ena handen och släpar ut tjejen med andra. Kompisen försöker tala honom till rätta och håller fortfarande strypgrepp. Tjejen skriker. Dåren skriker och hotar. Det ser riktigt, riktigt illa ut en stund innan kompisen får honom därifrån. Och var i helvete är polisen?
Kompisen för med sig dåren. Dåren hotar tjejen. Kallar henne "hora". "Jävla fnask". "Får han tag i den andre, då jävlar".
När de försvunnit och lugnet lägrat sig över området och det gått nästan tio minuter till, DÅ kommer polisen. Ja tjena....
Det tog lång tid att somna igår kväll.

6 kommentarer:

Tove sa...

Fy vad obehagligt att hamna i en sån situation!

Huskatt sa...

Fy fasiken!
Och ändå, du ringde polisen. Hur gärna man än skulle vilja tro att det är självklart att göra det, så vet vi nog alla att det inte är det.
Så...BRA GJORT!

怡妹 sa...

ut女聊天台中聊天一夜聊天室uthome聊天ut網際空間聊天搜樂論談新中部聊天室新免費成人影片新性愛影片暗黑破壞神程式暗黑程式豦美鳳豦美鳳光碟圖片台灣論壇圖片區85論壇彰化人留言板彰化人聊天事彰化交友聊天室彰化聊天是熊熊貼圖區熊貓[情色貼圖熊貓av貼圖熊貓人貼圖熊貓人圖片熊貓人影片熊貓天堂圖片85論壇嘟嘟線上影片觀賞嘟嘟網線上免費a片豦美鳳性愛光碟蜜雪兒免費小說 色ˋ情小說 女同志聊天室bt成人

Suzan sa...

o fy vad läskigt:(

BettyBoop sa...

Usch vad obehagligt.....Man undrar vilken planet en del är från....

Vida sa...

Åh så otäckt och jag förstår att det måste känts som långa minuter och det är helt otroligt att det tog sån tid. Förstår att du inte kunde somna på länge efter det...

/Liv