onsdag 5 maj 2010

Dåren och andning

Naturligtvis lyckades polisen ta dåren (kan ju inte varit svårt eftersom han var känd i grannskapet och polisen visste var han bodde). Sedan blev han utsläppt efter en dag, på grund av... bristande bevis! Eh? Hela grannskapet såg vad som hände. Bristande bevis?

Sedan en fråga till. Jag var ute och joggade idag. Och känner att det är otroligt jobbigt i början av joggingpasset. Vedervärdigt, rent ut sagt. Jag har svårt att andas och blir andfådd, sådär flämtigt. Väldigt svårt att dra djupa andetag. Och ändå går jag ut väldigt långsamt. Efter några minuter håller jag på att ge upp. Men sedan så vänder det och de sista femton minuterna är helt underbara. Det är ofta så. Tortyr i tio minuter, jobbigt i tio minuter och sedan rena drömmen i slutet.
Varför?

9 kommentarer:

Everyday Matters sa...

Vad sorgsen man blir av sån skit...
Andningen ja... när jag inhalerar Bricanyl är det bättre. Men å andra sidan får jag tungt på slutet och blir riktigt rosslig och slemmig och det gör ont i bröstet när jag andas och sen är jag hes hela nästa dag. Men det där låter nog som nått annat?

Huskatt sa...

Låter bekant, tycker jag. Andningen alltså.
Som om man måste pressa sig över någon lite gräns.

Caty sa...

Det är fruktansvärt att de släppte dåren. Det är väl inte bristande bevis - ögonvittnen (och öronvittnen) kallas det! Tråkigt med andningen, hoppas det blir bättre!

Vida sa...

Bristande bevis? Kan det verkligen stämma? Har de tagit era vittnesuppgifter?

/Liv

Sofie RW sa...

Vilken läskig grej. Tänk att det får gå till så, och tänk vad många som känner sig hjälplösa då det inte går at fälla förbrytare. Morrr...

Angående andningen är svaret hur enkelt som helst: För att det är det bästa som finns att springa långt!!!

fartfylld! sa...

Men fy vilken otäck händelse du varit med om!!

Ang löpningen, så tror jag att vi är olika skapta. Jag tycker också oftast att 4 första km är tyngst,innan andningen kommit igång. Det lättar efterhand.

carro sa...

Att hon bor där med 3 barn gör en lite extra ledsen i hjärtat:(.
Ang slänga ut dem genom fönstret. Någon liknande tanke har slagit mig med. Ja man kan ta mig tusan bli galen.

Tur att varje pass inte känns så. Då plockar du med dig den känslan du hade de sista minuterna inför nästa pass ;-)

BLACKBELLA ON THE MOVE sa...

Kan inte säga mer än att det är HELT sjukt att folk tydligen kan göra som de vill utan att straffas. Mycket till rättsväsende!

Stina sa...

Japp, här har vi ett praktexempel på hur polisen jobbar när det gäller hot och kvinnomisshandel.. riktigt sjukt!
Ps. lycka till med andningen!