måndag 24 maj 2010

Checklista DM

Det är mycket att hålla reda på inför DM i Kickboxning. Jag koncentrerar mig mest på Sebbe och alla praktiska göromål kring att få honom matchklar.
Löpning och övrig träning är väl en sak, men det är allt det andra - imorgon är det hälsoundersökning klockan 16 med blodprov, urinprov och gud vet allt. På torsdag är det besök hos polisen för att kvittera ut ID-kort. Sedan kan vi beställa tävlingslicensen och startbok. På lördag är det träningsläger mellan 10-13 för alla deltagare inne i Göteborg. Det är en händelse som jag verkligen ser fram emot. Gud vad roligt det skall bli att få Sebbe med en fot där.
Till detta kommer anmälningar för övriga klubbmedlemmar, anmälning av domare och coacher, fixa med kläder, matchutrustning etc...

Och som en parentes i allt detta så kommer uttagningen till Friskisledare på söndag. Klockan 11 smäller det och då skall ett "program" på sex minuter vara klart. Musiken har jag mixat ihop nu. Rörelserna börjar klarna men det skall ju nötas in också. Fast det kanske inte gör så himla mycket att man kommer av sig... vi är ju liksom inte ledare än.

5 kommentarer:

fartfylld! sa...

Kanske blir det Varvet senare? annars får du fortsätta som framgångsrik coach och tränare!!

Andrej sa...

Nja. Nja. Njaaa.

BoelMaria sa...

Oj, mycket förberedelser verkar det som - med både det ena och det andra!

Huskatt sa...

Det verkar onekligen vara en hel massa som ska fixas. Hälsoundersökning, vet du, i brottning måste man ha läkarintyg på att man är kvinna "på riktigt"...stolligt.
Klart man kan klanta sig på sitt första pass. Men inte du...;)

Linda Rö sa...

Håller tummarna att allt går bra!!!!!
Kram