lördag 26 december 2009

Känslig rysk

Jag har då inte varit med om maken. När det gäller konstiga matvanor, alltså.
På julafton startade jag det sedvanliga frosseriet, fast i en rätt mild form (enligt mig själv). Jansssons frestelse, krabbomlett, lax, sill och ägg i första omgången. Köttbullar, skinka, senap, prinskorv och lite salami i andra omgången. Kaffe och en pepparkaka. Sedan lite äggost med sylt (två timmar senare).
Två lättöl.
Sedan började jag dricka. Vatten alltså. Glas efter glas efter glas. Sedan började springet på toa. Plus att jag fick fortsätta drick vatten. Pågick hela natten. Och halva juldagen.
Senast jag kände så var när jag åt en kebab för typ fyra månader sedan. Helt uttorkad i munnen och kroppen. Totalt slut i kroppen. Kände mig bakfull och grinig och trött.
Idag fick jag svettas ut det sista från julafton. Och som senast med kebaben smakade svettet - salt. Vansinnigt salt. Så som en slutsats: det finns fördelar med att äta bra mat under ett år. Kroppen säger ifrån när man äter "dålig" mat - i detta fall sådan mat som är alldeles för salt.

5 kommentarer:

Petra sa...

Gah, jag klarar inte av kebab..blir helt väck i flera timmar efteråt...

Anonym sa...

Hej!

Huskatt sa...

För salt och för fet!
Själv har jag nästan bott på toa...vi kanske rent av varit grannar periodvis ha ha ha

Andrej sa...

Petra: Tvi vale. Fast det ser så förbaskat gott ut när andra käkar på det.
LK: Nu har jag hälsat på hos dig också. Tack för kommentaren.
Huskatt: Låter kusligt likt en möjlig filmtitel:
"Tvillingsjälar på toa"?

carina sa...

Tusen tack! Skönt med jullov!?! ;)
Hoppas han haft godaste julen och får godaste fortsättningen!! =)