torsdag 10 december 2009

Clinchträning

Igår var jag på Göteborgs Kickboxning. Jag gick in för att ta det lugnt och det var lugnt. Det blir tydligen alltid så när julen närmar sig. Så det var en rätt stillsam träning, som var inriktad på clinch. Fastlåsningar i clinch, losstagningar genom förflyttningar och massor av andra knep. Plus, som en bonus, clinch-sparring, där vi skulle använda oss av alla tekniker.
Nackdelen med dessa övningar syns väl rätt tydligt på bilderna. Massor med färger på överarmarna och min pacemaker syns ju lite mer än vanligt (den lilla fyrkanten på högra bilden). Men roligt var det - och definitivt något att ta med till Korean Kickboxing. Fast då skall jag stå vid sidan av och skratta åt alla som blåmärker sig. Hahaha...

5 kommentarer:

Huskatt sa...

Okej, nu är det inte så att jag egentligen har lust att vara ett arsel men...eftersom du nu uppenbarligen tänker köra med "struts-mentalitet"..
MEN VA FAAN TÄNKER DU MED NU ? SKULLE DU INTE TA DET LUGNT VA?

Huskatt sa...

Okej, nu har jag lugnat ner mig...men allvarligt, du måste nog lyssna liiiite mer på den där läkaren. Eller hur?

Suzan sa...

najs!!

Andrej sa...

Huskatt: Lugn och fin nu huskatten. När jag säger att jag tar det lugnt, så tar jag det lugnt. Tror inte pulsen var över 160 mer än på uppvärmningen. Men jag uppskattar din oro och omtanke.
Suzan: Riktigt grym träning.

Miss Agda sa...

Autch.... Men säkert kul pass:)