tisdag 27 oktober 2009

Återhämtning

Denna vecka i Kungälv:
Höstlov!

Därför passade jag på att ta ledigt från jobbet några dagar. Dels för att få en chans att umgås lite mer med mina barn (det är ett konstant dåligt samvete - fast jag håller det hyfsat i schack), dels för att jag bara ville vara ledig och vila.
Sebastian verkar ha hämtat sig från förlusten i Talent Open. Vi tränade söndags (kickboxning) och han var okej pigg. Däremot var det en från Göteborgs Kickboxning där som höll i träningen, vilket innebär att tempot steppas upp minst två steg. Det roligaste (fasiken vad jag är fåfäng) var han jag fick en klapp på axeln och ett igenkännande leende från honom och en viskning i förbigåeende:
-"Nu kör du hårt annars skvallrar jag för Robban"
Robban är ordföranden i GBG Kickboxning. Det är lite underligt att jag som är 46 år gammal kan växa en decimeter av en sådan kommentar.

Igår var annars en rätt skrämmande dag - arbetsintervju inför två processchefer på Göteborgs Brevterminal om jobbet som produktionschef. Stort tryck lades på min personliga lämplighet och framför allt mina personliga egenskaper som ledare - och nästan ingenting om mina formella kunskaper. Vilket är om inte lite förvånande så väldigt uppfriskande och i mitt tycke otroligt bra från de två cheferna. Intervjun kändes som om den gick bra. Men det var tydligen över femtio sökande på några fåtal tjänster, så vi får väl se.
Sedan på kvällen var det (som vanligt) F&S för hela slanten. Medelpass åtföljt av cirkelfys. Du som inte har testat cirkelfys på F&S: Gör det! Och vill du inte gå dit skall du få ett litet stalltips på en core-övning:
Stå i plankan, fast med raka armar, alltså som om du skall göra en armhävning. Har du tillgång till hantlar så ha dem i händerna. Håll sedan kroppen så rakt du kan medan du växelvis drar upp armarna till bröstet. Alltså, hantelrodd i plankanställning. I 45 sekunder. Upprepa tre ggr med fem sekunders vila mellan. Fy sat....

7 kommentarer:

myfajting sa...

Tack för värmande kommentar på bloggen Andrej, gud vad jag skrattade när jag läste "minimyfajtingar" :D

Hihi, som du säger, man växer av sådant man tror "man har vuxit ifrån" men på det stora hela vill vi väl alla ha bekräftelse på det vi gör! :D

Måste prova den där hantelrodden... låter överj-vlig, mohahaha!

fartfylld! sa...

Vad gullig du är, tack :) Läskigt med intervjuer och såndant, men det går säkert bra... jag har faktiskt också sökt några jobb... och fy vad skönt och härligt med mini-höstlov! hoppas ni får härliga dagar tillsammans!

Andrej sa...

Myfajting: Såg bara en bild för mitt inre... och jag har träningsvärk kan jag säga.
Fartfylld: Jättehärligt. En sån lyx.

Snorkkis sa...

Ajajajaj... det gör ont bara av att visualisera den övningen = måste testas.

Hoppas du har fina lediga dagar tillsammans med familjen! Och håller tummarna för positiv respons till intervjuerna!

Vida sa...

Härligt med lite ledighet och jag håller tummarna för jobbet (om du vill ha det vill säga).. tack för din feedback hos mig, det ska jag ha med mig när jag skriver.

Kramen

Huskatt sa...

Måste absolut testa, låter plågsamt.
Och ALLA blir glada av beröm och uppmärksamhet, speciellt från tränare :) det växer man aldrig ifrån.

Andrej sa...

Snorkkis: Jag satte vädret iallafall. Vilka dagar!
Vida: Mmmm... Jag har fått ett erbjudande. Dessa val, dessa val.
Huskatt: Man växer av beröm när det kommer från vissa människor. Konstigt att vi inte berömmer mer i vardagen.