måndag 7 september 2009

Nåja.

Det börjar bli läge för en liten översyn av min Time managment-status. I lördags blev jag inbjuden att värda på Cirkelfysen (jippiiiii!!!), så nu värdar jag dubbla pass på måndagar. Skoj!

Sedan har jag halkat in i ett projekt med ständiga förbättringar (Kai-zen) på jobbet vilket lär ta lite tid i anspråk. Plus en ny organisation inför 2010, som skall slimma organisationen ytterligare något mot idag. Och blivit ombedd att gå en domarutbildning i kickboxning.
Så nu tror jag att det gäller att tänka sig för en aning. Och försöka spara lite tid här och lite tid där... och troligtvis säga nej till domarutbildningen. Den återkommer säkert nästa år igen.
Helt enkelt leka "gråmän" från den underbara boken "Momo".

PS. Du som är här och hälsar på - lägg upp dig som följare. Då vet jag hur många som följer min blogg och du får lättare besökare till din!

6 kommentarer:

fartfylld! sa...

Som sagt, lyssna på kroppen och kom ihåg att vila och återhämtning hemma med kaffe och kanelbulle är viktigt emellanåt också! :)

Huskatt sa...

Hösten verkar ha dykt upp på allvar hos dej, med erbjudande, krav och roligheter:)

Vida sa...

Momo är klok hon.. ett annat boktips som hadlar om tid är boken rik på riktigt. Den får en att tänka efter.

Ha en fin dag!

Andrej sa...

Fartfylld: Tack för att du följer bloggen "officiellt"! Och där sade du något. Men jag gillar inte kanelbullar - däremot en god glass. Så får det bli. Kaffe och glass på ett fik! Mums.
Huskatt: Jag har kommit på att de enda krav som ställs på mig är av mig själv. Resten får bli möjligheter och potentialer. Det blir lättare att leva då.
Vida: Du vet att jag ofta lyssnar på dig (även om jag inte alltid håller med). Jag skaffar rik på tid och läser.

Magdalena sa...

Oj, du har fullt upp! Får skruva upp pacemakern! ;o) Vad innebär det att värda pass egentligen. HAr undrat länge...

karatemamman sa...

Många järn i elden!

Jag försöker att bli en följare men det går inte inget händer när jag klickar där...
Min data lever sitt egna lilla liv.