onsdag 15 juli 2009

Kalla mig mes...

...men jag vågar inte köra hårt när jag har ont i halsen.

Gårdagens ljumma Friskis-pass var ett försök att få förkylningen att bryta ut eller blåsa över. Det brukar alltid blåsa över. Men på grund av att det var just ett ljummet pass, så blev det ett varken eller. Jag vaknar upp med halsont idag igen. Ingen feber, ingen snuva, bara lite mör i kroppen. Jag har nog inte haft en sommarförkylning på hur många år som helst. Fast det kanske är just det. Åldern. Jag har hört att äldre människor blir mer infektionskänsliga. Det är ingen barnlek att fylla 46 med andra ord.

Dessutom är det mulet ute.

8 kommentarer:

Huskatt sa...

Nja...vet inte om köper det där om åldern :)
Ont-i-halsen verkar vara nått som går nu...hm..vad var det nu det kallades..visst ja, "svininfluensan" var det *fnitter*

Bajsugglan sa...

Jag gillar Friskis! Jag tränar spinning där. Men jag kan aldrig sluta förundras över dessa supertajta cykelbyxor som män och kvinnor envisas med att ha. De är säkert jättepraktiska och vänliga mot könsorgarnen. Men man vet ju inte var man ska titta när det hänger pungar och snoppar och snippor överallt!!
Du verkar ju ha lite mer löst sittande brallor. Puh...)

Andrej sa...

Huskatt: AARRGGHHHHHHHH!
Bajsugglan: Hej! Tja, jag tycker ju det är skönt m fart o fläkt... fast nu har jag testat en tajt löpartröja och fastnade direkt. Kanske ett utslag av annalkande 50-års-kris.

Snorkfröken S sa...

Kallar sig inte mes. Kallar dig klok. Man verkar bli klokare med åren :)

Andrej sa...

Snorkfröken: Så måste det vara. Tack för hjälpen med det positiva tänkandet!

Vida sa...

Vad konstigt, jag kommenterade här förut men den verkar inte vara här.. kanske glömde jag ordkontrollen.. lätt senil och jag är ju 35.

Skrev i allafall att du inte var nån mes utan snarare mycket KLOK!

Å du, TACK!

/Liv

Andrej sa...

Vida: Jag säger ju att åldern spökar.

Magdalena sa...

Tänk så mycket energi!