torsdag 23 juli 2009

Halvt om halt

Nåja.
Lite haltade jag allt idag när jag kom till kickboxningen. Jag försökte få loss smärtan i baklåret genom en lugnjogg igår på 7 km lätt teräng och det gick sådär. Fick ont i höger vad också - känns som en liten sträckning, men skam den som ger sig.
Haltade alltså, som jag lovat, iväg mig själv till kickboxningen idag för att köra ett dubbelpass. Kände av baksidan och vaden under uppvärmningen så jag bestämde mig rätt snabbt för att hoppa sparringen och "bara" köra teknik och fys. Och det var att satsa på rätt häst, om man säger så. För äntligen, äntligen, äntligen fick jag öva ordentligt på lowkicks! Tack! Nu börjar det likna något. Skitkul.
Stannade kvar en liten stund för att titta på sparringen. Vilken tur att jag duschade innan, för annars hade jag säkert hoppat in trots allt.
Bortsett från vaden och baksidan så känns allt bra. Lommar iväg till gymmet imorgon bitti för att köra lite styrka och sedan blir det sista helgen denna semester.

8 kommentarer:

Daniel sa...

Kan du inte lära mej boxning?

Piratfarsan sa...

Lowkicks, det låter läskigt det, på TKD'n fick man ju bara sparka högt om jag minns rätt :-) Men det är ju lite skillnad, det är ju lite av en uppvisningsport i jämförelse med kickboxning som är mer likt "the real shit"

Andrej sa...

Daniel: Välkommen. Det är ju ett bra sätt att träffa vänner på (hehe). Jag är ju inte något proffs, men det är bara att komma till Kungälv när det kör igång ngn gång i början av september. Återkommer med datum.
Piratfarsan: Precis. Visst gör TKD också ont men det är inte samma sak. Du trycker mer i kickboxningen mot TKD´s "klatchiga" sparkar. Inte klokt att ett smalben kan göra så ont när du lägger tyngd bakom!

Huskatt sa...

Så fort smärtan försvinner och pulsen går ner efter ett pass, försvinner gärna förnuftet med pulsen..så det var säkert en god ide´att duscha :)

Andrej sa...

Huskatt: Japp. Inte klokt vad åren gör en... eh... klok?

Anne sa...

Frasse sommarhälsar från Öland..;)

Suzan sa...

krya på dig!

Andrej sa...

Anne: Voff-voff
Suzan: D e bar å kör!