måndag 29 juni 2009

En stor del av tiden i Värmland ägnas åt Sebastians favoritnöje - fiska. Här vid ett tjärn några hundra meter från stugan.
Det finns gäddor även i väldigt små tjärn. Vilket härmed bevisas av Sebastian. Som för övrigt vann tävlingen "största gäddan" - över sin pappa.

Ingen bildserie utan en bild från den numera i bloggvärlden berömda forsen. Otroligt att detta vatten för bara fem månader sedan var bottenfruset.
Gun och Kjell (Annelies faster med man) var på besök. Mysiga människor. Och Sofias stora favoriter. Gun får inte vara ifred många sekunder under deras vistelse.
Madde och Stefan med hund och barn var också på besök. Alla trivdes i urskogen.
Hunden Ozzy (fick jag det stavat rätt nu, Madde?). Ett charmtroll!
Midsommarfirande i Värmland. Tämligen alkofri, om man säger så. Kaffet var det starkaste som serverades. För fem år sedan var jag dyngrak på midsommar. Varför???
Ingen semester utan träning. Här en av intervallbackarna. 120 meter lång och väldigt brant. Kommer mer om detta i senare inlägg. Badsjön ligger f.ö. bara trettio meter åt höger här.
Detta vet jag inte vad det är. Fjunblommor som fanns överallt utmed promenadvägen. Någon som vet???
En fjäril, som låg på den söndertorkade grusvägen. Död. Men det blev en fin bild, tycker jag. Har den som bakgrund på pc´n. Låna gärna.
Jaja. En badgubbe. Halvryss och tämligen blek.
Vår hund Kajsa är INTE en badkruka.
Sofia är en badkruka, däremot. Och knottbiten sådan.


Det kommer fler bilder. Men inte just nu. Har gjort ett bildspel men det går inte att ladda upp. Någon som vet hur man gör. Tips mottages gärna.

4 kommentarer:

Huskatt sa...

Vilka härliga bilder !
Semester i en av de bättre varianterna. Lugn och ro med gott sällskap.

Vida sa...

Vilka härliga sommarbilder.. det ser ju alldeles ljuvligt ut. Snacka om balsam för själen.

Jag vet inte vad fjunblommorna heter men min mamma vet säkert om det är så att du verkligen vill veta...

Tack för din SNÄLLA kommentar hos mig, tror inte att det handlar om just min blogg snarare att de hittat ett inlägg som handlade om dem..

Lev väl!

kram från Liv

Jonna sa...

Ja det ser ju inte ut som det gått någon nöd på dig precis! Jag skulle gärna ta med mig mina käraste ut i skogen tio dagar i total frid och i total avsaknad av yttre påverkan och brus från media och hundratals människor... men men! Kul med backintervaller, det ska jag med satsa på i sommar. (det är mycket man "ska")...

karatemamman sa...

fina bilder och fin familj du har!