tisdag 19 maj 2009

Träningsvärk

Oj!
Det var länge sedan. Jag har tränat väldigt ofta sista tiden - missat fyra träningsdagar på 6 veckor och har känt mig på en mängd olika sätt - sliten, seg, pigg, glad, surmulen, småskadad, fräsh... you name it, I felt it. Men träningsvärk har jag INTE känt.
Men när jag under söndagen körde ett dubbelpass med kickboxning och sedan skivstång, med en mängd knäböj så... ja, redan i slutet på skivstångspasset kände jag att träningsvärken kom smygande. Det blev terapi under måndagen - en konferans på Arken i Göteborg, insmord med Zonsalva OCH kylsalva på lår och ljumskar. Haltade omkring som en lam anka ändå.
Och idag så var det kickboxning. Mmmm... men det var som jag misstänkte. Träningsvärken släppte under uppvärmningen och strechingen (nåja, kanske inte under strechningen - hundan vad det var stelt) och sedan flöt det på riktigt bra.
Träningsvärk är verkligen BOHICA! Så får ni en liten uppgift till de små grå också. Någon som vet vad BOHICA står för??

3 kommentarer:

Vida sa...

Jag har just motstått lusten att googla fram vad det är.. har faktiskt inte den blekaste. Själv avskyr jag träningsvärk medans skärmflygaren tycker att det är då det känns på riktigt att man tränat..

Bohica.. hmmmm.

/Liv

Pain is just weakness leaving your body sa...

Är det ryska eller???? ;0)

Andrej sa...

BOHICA används ofta i organisationssammanhang, för att beskriva en viss trötthet inför s.k. personalsatsningar, projekt etc...
Bend Over, Here It Comes Again.