onsdag 20 maj 2009

Blonda värdar!

Detta inlägg är dedikerat till Bettan - en otroligt sympatisk och humoristisk värd på Friskis i Kungälv:
Vi var på värdträff i torsdags förra veckan och hamnade vid samma bord. Mycket skratt blev det den kvällen. När vi skiljdes åt för kvällen, försäkrade jag mig om att Bettan verkligen skulle hoppa in för mig på måndagen den 18:e. Jajamen, bekräftade Bettan. Sedan avr det inte mer med det.
Jag hoppade i min tur in för att värda på Pernillas (favvo-)pass idag klockan 19;15. När jag kommer in på Friskis så står helt plötsligt Bettan framför mig med en lite lustig uppsyn. Sätter handen för ansiktet och låtsas vissla.
-"Du kommer inte tro mig" börjar hon.
Nää-ä hinner jag tänka. Hon glömde väl inte...
Jojomen. Visst hade hon glömt bort att hon skulle hoppa in för mig.
-"Men det är ju inte sant. Du skojar? Vi snackade ju om det i torsdags???"
Och Bettan bara skrattar och skakar på huvudet och skrattar.
-"Jag säger ju att jag är blond" och det går inte att låta bli att skratta. Det hade ordnat sig ändå och så, men ändå... Man glömmer inte bort ett byte, man gör bara inte det.
Sedan går Bettan hem och jag riggar upp kvällens pass och står och väntar på Pernilla och på motionärerna. Och där kommer Pernilla insvepande, tillsammans med... tillsammans med... sin ordinarie värd? Som jag skulle hoppa in för! Iklädd sina värdkläder.
Vi står och tittar på varandra, alla tre. Pernilla fattar ingenting. Inte jag heller. Inte ordinarie värd heller.
-"Men" börjar jag, "jag skulle ju hoppa in för dig".
-"Nääää"
-"Jo, du mejla ju?"
-"Jooo, men det är den 27:e jag inte kan. Inte idag"
Då bryter jag ihop. Det är ju inte sant! Visst var det den 27:e, inte den 20:e. Idiot!!! Gud vad jag skrattade. Och så berättar jag fadäsen med Bettan som jag har haft så roligt åt.

Så vad jag ville säga till dig Bettan: Du är inte den enda som färgat håret! Jag är tydligen blond jag också! Och frågan är ju nu om Pernilla får någon värd nästa vecka, eller om jag lyckas glömma det också??

3 kommentarer:

Bettyboop sa...

HAHAHAHAHAHA....!!!!!!!!!

Obetalbart!!!!
Jag som har skämts så in i h-----e
Jag mådde dåligt på riktigt när jag åkte hem!!!
Men NU känns det bättre....! TACK Andrej....!

Ska vi värda ihop på Pernillas pass den 27?! Hihi....

Jag hoppas innerligt att du vågar fråga mej igen Andrej, för detta ÄR faktiskt den enda gången jag har glömt ett pass!!!!!

Stor kram, och en trevlig helg. För du kommer väl ihåg hemadressen va??! *fniss*

Boopboppidoop
Bettan (den blonda värden)

Andrej sa...

Hehe. Nu växer hornen ut i pannan. Vi kan ju skoja m Pernilla och komma bägge två. Eftersom hon "brukar" ha två värdar. Du är hjärtligt välkommen ifall du känner fört.

Bettan sa...

Hade gett mycket för att se minen på Pernilla, men jag ska på utflykt med min store kille till Nordön. Tror inte att jag hinner, men gör jag det, så kan du räkna med att jag står där blonderad , i min röda uniform *asg*