måndag 23 mars 2009

Träningsvärk

haha..
Jag var ju på cirkelfys igår. Och värdade ett medelpass idag (som vanligt). Eftersom jag kommer direkt från jobbet, svänger förbi Dagis och plockar med mig Sofia för att sedan snabbt göra mig och henne iordning för träningen, brukar jag vara småstel när det väl kör igång.
Idag hade jag träningsvärk! I hela kroppen. Nja. Nu överdrev jag. Jag har INTE träningsvärk i höger lilltånagel. Snacka om att sätta nytt rekord i stelhet. Det släppte inte riktigt på ett så kort pass som en timme.
Nu sitter jag och bloggar - och det skriker i axlarna, magen, ryggen... och imorgon är det kickboxning. Ajajaj...
En sak är helt säker - det blir cirkelfys nästa söndag också!

7 kommentarer:

Magdalena sa...

Skönt med en genomkörare som cirkelpass! Strongt att köra träning idag. Bruakr Sofia vara med passet eller leker hon? Ska kanske börja tänka på att ta med min snart-5-åring till någon träning nånstans...

Andrej sa...

Magdalena: Sofia är med. Hoppis&Skuttis på lördagar och barntillåtna medelpasset på måndagar. Barntillåtna pass är ju för barn från sju, men det brukar aldrig vara några problem. Men tipset är ju att börja med Hoppis.

Anonym sa...

Jaha, där rök min teori om att träning är bra för naxelpartiet (jag propsar på att det heter så! nacken och axlarna och det däremellan... naxelpartiet)... sitter här med blödande naxelvärk...

Anonym sa...

Härligt! Nya sätt att fysa på är alltid bra för kroppen.
Twilight är en kärlek/vampyr film, förmodligen mer för tjejer än killar =)

Vida sa...

Jag avskyr att ha träningsvärk och min pojkvän gillar att ha det för då känns det att man tränat...

/Liv

Marica sa...

Hmmm du vet ju mitt måtto ..Pain is just......

Andrej sa...

MM: Träning är väldigt bra för axelpartiet. Jag har träningsvärk. Träningsvärk är inte farligt. Det är bara... äckelskönt?
Wushu: Tacka vetja Blade-trilogin.
Vida: Då är jag adrogyn; Träningsvärk är äckelskönt!
Pain...:Jag känner mig som Exorcisten! Jag kan inte ha någon svaghet kvar i kroppen.