måndag 19 januari 2009

Man och kvinna

Jag är väldigt grön i bloggvärlden. Hittar fortfarande bloggar, oftast genom att följa länkar från kommentarer hos mina favoriter. Jag tycker själv att jag har ett rätt brett område bland bloggarna, men med inriktning på träning. Eller kanske rättare sagt livslust, träning, positivt tänkande och bra kost.
Men det är en sak som jag undrar: är det så att merparten av de som bloggar är tjejer/kvinnor? Eller är det jag som blivit enögd? Som det är nu känns det som om 90% av alla som bloggare är tjejer/kvinnor. Ungefär som ett medelpass på Friskis&Svettis, alltså. Vilket ju är väldigt trevligt, inget snack om det. Men är det inte lite konstigt?

Hallå? Var är alla killar som har något vettigt att säga?

4 kommentarer:

Vida sa...

Jag tror att det faktiskt är färre män och varför vet jag inte... det är lite trist, för det kan väl inte vara så att de inte har nåt att säga?

/Liv

Snorkfröken S sa...

Det är faktiskt trist - men desto gladare blir man ju då när man hittar en blog som denna! :) . Kanske tjejer i allmänhet har ett större behov att dokumentera? Vet inte riktigt.

Arj sa...

Vida: Den bjuder jag på. Vi skall ju vara den tysta, starka typen...
Snorkfröken: Va kul att du gillar bloggen. Tack!

Mamma Melissa sa...

Trodde att du som är en klok man förstod att killar inte har något vettigt att säga ;.)

Jodå, visst finns det manliga bloggare, men inte alls lika många.

Tror att det är lite nedärvt. I skolan (om jag ser till mina elever) så är ju majoriteten av de som upplever sig få ett behov tillfredställt genom att skriva -just tjejer.

Tjejer får dagböcker som unga, killar får hammare och spik. Typ.

Så det är faktiskt skönt att läsa lite "mansbloggar". Ger mig hopp om framtiden;.)