måndag 1 december 2008

Repetition, repetition...

Jag hade ju tänkt lägga in ett extra löppass i veckan för att se om det fick upp konditionen (det var felformulerat: jag menar detta: jag tänker lägga in ett löppass i veckan FÖR att få upp konditionen!). Måndagar är en bra dag, rent träningsmässigt. kickboxning på söndag och tisdag blir en fin inramning till detta. Vila på onsdag och sedan skivstång på torsdag. Så jag bestämde att det fick bli så!

Sedan bestämmer sig det stora flertalet företag i Sverige att skicka reklam med Posten 1/12-2008. Och sedan fick vi några sjuka. Och sedan var jag ute i trappbrevbäringen. Typ i tre och en halv timme i tre och fyravåningshus. Med närmare 400 gram reklam per hushåll. Lägg på cyklingen till och från jobbet på 1,2 mil så känner jag att jag just nu inte är i något större behov av att gå ner till gymmet och utmana löparbandet.

Positivt: jag fick en ordentlig genomkörare av vader, lår och sätesmuskeln och det utan att behöva betala något. Dessutom ute i friska luften under lång tid och fick se dagsljuset. Syre. Trevliga kunder. "Rosiga kinder". Uppehåll hela tiden som jag var ute. Lagom varmt. = en kanondag, helt enkelt.

Och dagens ros till brevbärarna i Kungälv som jobbar i ur och skur och inte bara kan plocka russinen ur kakan som jag gör. Vem vill du göra glad med en ros?

4 kommentarer:

Vida sa...

Rosa pantern.. det var länge sen jag såg de filmerna men vad jag älskade dem när jag var mindre. Kanske ska införskaffa några.

Skulle gärna ha ett jobb där man fick vara lite rörligare.. men det kanske går på drömjobbet om jag får vara lite kreativ och coacha promenerandes.

Ha det underbart denna måndag i december.

Liv

Arj sa...

Rätt att coacha genom promenader. Det får folk att slappna av, tänka på annat och lättare bli ärliga i sina svar.

carro sa...

Jo, kroppen får sig nog en bra genomkörare av trappträningen. Du får göra ett nytt försök när tajmingen är lite bätre då:)

Arj sa...

Eller är det bara en undanflykt??? Får se vad benen säger på kickboxningen idag...