lördag 27 december 2008

Finaste priset...

fick jag av en av mina absoluta favoritbloggare, nämligen Vida med motiveringen "För att han med sin träningsglädje, livslust och sin vilja att fortsätta utvecklas inspirerar. Han delar min kärlek till kickboxningen som så många har så svårt att förstå". Tack så mycket, jag bockar och bugar och skickar priset vidare.

Reglerna för de som vill:
- De som mottagit awarden ska lägga upp en bild på den.
- Länka till den bloggen du fick den ifrån.
- Ge den vidare till så många andra bloggare du vill & länka till deras sidor.
- Lämna ett meddelande i deras bloggar, så de vet att de fått awarden.

Magda Gad: för den inspiration du ger med din brutala och skoningslösa träningsvilja. Den får mig att inse att det alltid finns en nivå till i träningen.
Carro: har gett envisheten ett ansikte. Finurliga tips och nyttiga råd om allt som rör träning. Har fått mig att börja fundera på det otänkbara: löpning....
MammaMelissa: Fått mig att få perspektiv i tillvaron genom att dela med sig av sina erfarenheter och stora tragedi. Distans och stor närvaro på en och samma gång.
Fullkornsfia: visar hela tiden att nytta och nöje visst går att förena. Gudomlig rödbetssallad och julgodiset... mmmmmm
Pain is just weakness...: skapar självdistans till träningen och sig själv. Smart, återhållsam, frossande och plockar upp de små godbitarna ur verkligheten.

Jag skriver en rad i era bloggar, ni härliga, underbara, inspirerande, envisa och kloka människor. Tack för att ni finns...

7 kommentarer:

Mamma Melissa sa...

Oj! Tack! Vilken överraskning! Och vilka fina ord... är det verkligen jag? ;.)

Men det känns skönt att min tragedi ändå kan leda till någonting gott -som en ny syn på livet, ökad tacksamhet eller vad det nu kan vara.

Jag kan bara tacka och buga. Skall klura ut ett smart inlägg kring detta... ;.)

Himla kul att få se en kommentar ifrån någon "ny" också.

Vida sa...

Vilken underbar visionboard du har gjort! Imponerande!

/Liv

Arj sa...

MM; Det är som sagt jag som tackar...
Vida: Ta åt dig. Din idé, mitt ansvar att genomföra. Börjat på en "analog" åxå.

carro sa...

Näh men va glad jag blev!!! Tackar och bugar. "Har gett envisheten ett ansikte" *fniss*. Alla dina formuleringar var riktigt underhållande att läsa
:D

Arj sa...

Carro. Ja hugaligen... bara att få mig att tänka löpning är värt cred.

Sofia sa...

Tack för den fina nomineringen :) Jag håller med dig om att rödbetssalladen var god och julgodiset, har massa kvar som jag kan njuta av ett tag till men i mer måttliga mängder :)

Arj sa...

Sofia: Helt vansinnigt. När första omgången till slut var upptuggad så finner jag mig själv i full färd med att göra en till. Jösses!