fredag 26 december 2008

Förkylningar, julmat och ...

Min favorit...

Bland julbordets alla delikatesser är i tio fall av tio Janssons frestelse och SILLSALLAD. Denna underbara, härliga, saftiga och alldeles underbara röra av rödbetor, lök, sill, potatis, ättiksgurka och ägg kan jag äta till det kommer ut ur både öron och... nä, det blir otrevligt.

Egentillverkad även i år - och fantastiskt god om jag får säga det själv... och det gör jag ju.Förkylningen efter tisdagens naprapatbesök var dock hemsk på julafton. Förtog en del av de mest finkänsliga smaklökarna men allt på bordet var ändå gott. Och förkylningen mattades av tillräckligt för att jag skulle våga mig på ett medelpass på Friskis idag... vilket gick betydligt bättre än jag hade trott. Riktigt pigg, faktiskt.

Inte klokt vad lite vila och mat kan göra för energidepåerna.Ha en fortsatt trevlig jul, alla blogglovers!

3 kommentarer:

Vida sa...

Tack för snälla ord hos mig :) Underbar vet jag inte.. men jag försöker att göra så gott jag kan på min livsstig och det räcker långt tror jag.

/Liv

Arj sa...

F´låt. Jag vet att man inte skall säga vad andra människor är, för det inskränkar deras personlighet. Men du verkar vara en underbar människa. Och du lämnar positiva avtryck på din livsstig.

Mamma Melissa sa...

Jag kan tänka mig att min man gärna skulle hugga in på det där fatet... jag är ju vegetarian så jag står över, den här gången.

Ja, skönhet kommer väl inifrån. Det är väl därför som min vackra man ändå älskar mig och står ut med mig... för han är vacker inside-out...

tack för dina ord! kul att se att du kommet tillbaka!:.)