lördag 22 november 2008

Talent Open

Jaha. Då var denna upplaga av Talent Open över. En av Sveriges största ungdomstävlingar i Taekwon-do som genomförs i Göteborg.
Vi kom dit med benäget bistånd från Jontes snälla föräldrar eftersom vår egna bil var upptagen med hästar. Tack!


Anländer till Vallhalla Sport klockan åtta på morgonen är tillbringar dagen inomhus denna vackert gnistrande iskalla dag. Men resultatet blir en fin andraplats för Sebastian.


Första matchen kommer på oss väldigt plötsligt efter lång, lång väntan. En av de andra föräldrarna kommer springande och ropar att Sebastians namn ropats upp: ingen coach i sikte. Vi rusar till rätt matta och hinner fram precis i tid när matchen börjar. Detta är nog en anledning till att Sebastian förlorar denna match. Han var mentalt helt oförberedd, helt enkelt.


Andra matchen vinns på WO - puh!!!
Sebastian kommer till semi, där han möter samma kille som vann över honom i finalen förra året. Killen hade "kaxat" sig en aning innan matchen om att han skulle vinna lätt - vilket troligtvis ger Sebastian den tändvätska han behöver.
Det blir seger och finalplats. Jiiipppiii!


Tyvärr ingen seger i finalen, men en stark insats av Sebastian. Killen han möter är mycket duktig, snabba fötter och han vinner en relativt jämn match. Tror jag att det var iallafall. Svårt att hänga med när man har en kamera framför ögonen.
Stolta pristagare blir det. Sebastian längst till vänster med silverbucklan.

Nästa år blir det guld!

PS. Grattis till dig också Jonte för en strålande insats och en fin silverbuckla i mönster. Och tack för skjutsen. Igen!!

På söndag blir det kickboxning, med en massa medaljörer. Härlig stämning att vänta, kan jag tänka mig. Mycket tjöt och skoj. Det kanske innebär att det blir lite lättsparring också. Tänk att få sparra med guld-, silver och bronsmedaljörer. Inte alla förunnat.

2 kommentarer:

Pain is just weakness leaving your body sa...

Ha haaa!
Skrattar gott åt din upplevelse på skivstångspasset, har varit med om det själv nån gång!!!!
Ha det gott!!!

Sofia sa...

Hej, va kul att du hittade in på min blogg :)

Det går bra med både mjölig och fast potatis till tunnbrödet. Jag ska strax äta en tunnbrödsrulle till förmiddagsfikat - jag längtar!

Ha en bra dag!