söndag 10 juli 2011

No pain, no gain?

Gamla talesätt brukar ju vara aktuella oavsett ålder.
Dock inte i fallet med min fot som spökar som värsta exorcisten... Det knäppte till i högerfoten när jag körde löpteknik i lördags och resten av gårdagen gick åt till att halta, liksom denna dag. Att stå på tå är smärtsamt, så tyvärr uteblir kickboxningen imorgon. Det finns inte en chans att jag åker in på vare sig sparring eller teknikträning när jag inte kan stå på tå - snacka om att bli söndersmulad av antingen tränaren eller motståndaren.
Skadan kommer dessutom ursprungligen från kickboxningen när jag vid något tillfälle köttade i foten i någons armbåge - jag vet att det var en nybörjare jag mötte, för man håller liksom inte ut sina armbågar i träning. En sena i foten fick sig en rejäl törn den gången. Tån bredvid stortån ser fortfarande lustigt snedvriden ut, så det har säkert med den senan/leden att göra.
Det blir vila och zonsalva i omgångar så får vi se till på onsdag. Tiden läker ju som bekant alla sår. Eller??

4 kommentarer:

Jonna sa...

Usch vad obehagligt! Kanske skulle sjukgymnastbesök hjälpa? Jag fick ju stötvågsbehandling på foten, det hjälpte massor! (tror jag...) det hjälper kroppen att läka ihop på rätt sätt, en gång för alla, har jag förstått det som.

BoelMaria sa...

Krya på dig!

Andrej sa...

Jonna: Kanske. Jag biter ihop en stund så får jag se!
BoelMaria: tack!

Susanne sa...

Ajdå! Jag hoppas du blir bra i foten snart....
Och ännu mer skäl att jag måste lära mig att ha in mina armbågar!