onsdag 9 juni 2010

Ett litet bakslag

Jag testade för att bli ledare på Friskis&Svettis för någon vecka sedan. Det var en lite hysterisk historia, där allt som kunde gå fel gick fel. Jag hade ändå lite positiva vibbar med mig därifrån och trodde nog att det hade gått bra efter omständigheterna.
Det gick sådär, fick jag reda på i utvärderingen. Jag hade för dålig rörlighet i kroppen (bara att instämma) och lite svajig rytmik (bara att instämma). Jympaledare blir jag inte. Däremot öppnades dörren aningen på glänt för KiBox - där de tycker att jag har rätt bakgrund och kunskap (orörlig och omusikalisk??)...
Skämt åsido... visst känns det positivt med KiBox. Jag kommer satsa på det till hösten OM allt är okej med hjärtat och jag får bättre ordning på rytmiken.

Fast jag sticker inte under stol med att det i grund och botten är jympaledare som jag satsade på.

5 kommentarer:

Runningskirts-Lena sa...

Rörlighet kan man träna upp, koordination likaså. Men det svåraste att uppbringa är ju motivation och inspiration och DET har du ju!

malin sa...

Tjurskallar som jag och du behöver lite motgångar då och då för att hitta den rätta glöden, tror jag.
Men precis som du säger - inget ont som inte har något gott med sig. Jag har aldrig provat KiBox, men jag tror absolut på en instruktör med riktig erfarenhet från likande aktiviteter. Go for it!
(så kommer säkert övriga önskningar ett steg närmre samtidigt)

Huskatt sa...

Inget är omöjligt, bara olika svårt!
Så...ner med huvudet och bara tjura på.

Andrej sa...

Lena: Jag är invalidiserad i ena knät och ena handleden efter några "olyckor" så jag har inte full rörlighet i alla moment. Surt, men bara att svälja.
Malin: Tack. Det kommer bli KiBox om jag får ordning på rytmiken.
Huskatt: "Sulk on"?
GailBohanan1: Idiot-jävla-spam-flane.

Bettan sa...

Men va f-n..............!!!!!!
Jaha....vems pass ska ja gå på nu då??
Jajaja.. Andrej - deras förlust INTE din!!
Bettan