onsdag 6 januari 2010

Målsättning...

... för 2010 har jag inte funderat medvetet över. Jag känner flåset i nacken däremot. Kan jag träna, leva, arbeta osv utan att ha målsättningar? Tveksamt.
Svaga planer finns.
  1. Jag vill lära mig om anatomi, fysik, träning och hur kroppen reagerar på olika former av träning. Först och främst för att jag tycker att det är roligt när jag fått förtroendet att hålla i fysträningen på Korean Kickboxing.
  2. Jag har fått ge upp förhoppningen om att tävla i kickboxning. Tyvärr. Jag har inte riktigt hämtat mig än från den chocken. Jag tror en annan förhoppning börjat gry i mig, men den är inte genomförbar detta år.
  3. Bli en bättre chef? Jag har fortfarande 8 möten kvar med min coach och än så länge har det varit positiva möten. Jag vet att jag vill bli bättre på feedback, både att ge och ta. Modigare.
  4. Pappa och sambo. Fan vet. Pussas och kramas oftare? Inte tappa tålamodet och börja skälla för smutsiga skor i hallen, jackor på golvet, utspilld mjölk i sängen? Laga bättre mat? Mer tid? Snacka om omöjligt uppdrag.

Jag känner mig alltså allmänt disorienterad, svag, kraftlös, förvirrad och lite allmänt oengegerad. Låter som att det är dags att ta i håll med sig själv.

5 kommentarer:

Huskatt sa...

Lite stirrigt kan det bli, innan man bestämt sig.

Piratfarsan sa...

Pussas och kramas mer, mycket bra! sen har jag blivit 100 gånger bättre just på det som du skriver sen, att inte skälla för skitsaker som inte spelar någon roll om hundra år, det har blivit en helt annan harmoni hemma, hela familjen verkar blivit gladare, så det kan jag verkligen rekommendera. :-)

myfajting sa...

Låter som sunda målsättningar. Kunskap om kroppen är aldrig fel..

Vem vet, att du inte just kan tävla i kickboxning kanske öppnar andra helt nya möjligheter? Kanske är det en tidsfråga också?

Smart att dela upp "bättre chef" i delmål som du gör, annars är det ju ganska tufft.. hur mkt bättre? På vaddå? Lagom nivå på ribban liksom.

Jaaa! Kramar is da shit! Massa trevliga endorfiner utlöses tydligen vid beröring. :D

Andrej sa...

Huskatt: Stirrig? Jag är mer avslagen just nu. Men siktar på stirrig till söndag för då kickar träningen igång på allvar.
Piratfarsan: Jag tror likadant. Och nu blev jag ännu mer övertygad.
Myfajting: Ja, ¨så försöker jag också se det. Stängs en dörr, så öppnas en annan. Men det gör ont att byta riktning när man varit rätt enveten med ett mål som bara försvinner.

Snorkkis sa...

En ordentlig påse med morötter att tugga på unde året. Att lära sig mer om kroppen anatomiskt vore faktiskt intressant, och nyttigt!