tisdag 6 oktober 2009

Nya projekt

Nu börjar hjulen snurra. På jobbet alltså. Ibland känns det helt okej att vara inblandad i diverse projekt, för det känns som om man har koll på läget. En rätt tunn tråd att balansera på, förvisso, eftersom det i stort sett blir att hålla många bollar i luften samtidigt.
Det som är roligt är att man blir tillfrågad. Det innebär att jag får förtroende och just nu känns det bra att ta det förtroendet och växla upp i tempo och arbete. Just nu är det flera parallella projekt och uppgifter som är igång (vid sidan av de ordinarie):
  • Arbetet i förbättringsteamet på distriktsnivå.
  • Ansvarig för förbättringsgruppen och att genomföra 5S på lokal nivå.
  • Ledningens representant i kvalitets- och miljöfrågor vid revisionen som görs av BVQI (i standards ISO 9001, 14001)
  • Genomföra (styra) en översyn av postlådors placering på s.k. skaftvägar (vägar där du måste antingen köra eller backa in på en gata utan möjlighet att kunna vända med bilen) och därmed få våra kunder att flytta sina postlådor så att vi lätt kan komma åt dem från bilen.

Samtidigt går träningen väldigt bra. Jag har fått mycket bättre självförtroende till min ork och min kunskap - jag gillar stentuff träning, men accepterar och njuter även av "lugn" teknikträning - t.ex. att nöta grundslag mot en mitts. Jag har fått en ruggigt avslappnad fight-style och känner mig trygg när jag sparras. Nu väntar jag bara att få träffa idrottsspecialistenSU och få ett klartecken på att få fortsätta träna som jag gör, och helst kunna få en tävlingslicens (tyvärr är nog den chansen minimal).

Som sagt. Det känns rätt bra just nu. Så jag fortsätter som jag gör nu - för som Kevin Costner sa i "Bull Durham":

"Never fuck a winning streak"

6 kommentarer:

Snorkkis sa...

Härligt att få surfa runt på en sån positiv våg. Det ligger ju en massa tungt jobb bakom, både gällande förtroendet på jobbet och med träningen. Hoppas det fortsätter flyta på så bra!

fartfylld! sa...

Mm, det är grymt när man är i ett flow så det är bara att njuta och verkligen ta till sig att man (du) är värd det!

Anonym sa...

Och tänka sig hur bra det gått detta året.. du kan le hela vägen till kassan. Sträcka fram handen och säga "Allt en gång till, fast mer!"

Vida sa...

Oj, vad du har många bollar i luften och kul med träningen. Håller tummarna för tävlingslicens om det är det du vill :)

Everyday Matters sa...

Det går ju ofta hand i han, mår man bra privat blir det ofta bra yrkesmässigt också. Man är kanske mera kreativ .

Andrej sa...

Snorkis: Surf on kanske är ett bättre motto. Det kör vi på.
Fartfylld: Tack. Beröm värmer alltid extra gott.
Badgear: Att barnen blir större gör också mycket. Man slipper vara med och passa hela tiden och det ger ju lite mer tid till en själv. Bara att investera.
Vida: Jag med. Fast chansen är som sagt inte bara minimal, utan snarare mikroskopisk.
Every day: Och mer modig och lite mer självsäker. Det gör också mycket.