söndag 4 oktober 2009

En trevlig helg...

...eller?
I lördags fick jag urinvägsinfektion igen. Plus en rätt grym smärta på höger sida av korsryggen. Nåja, jag pallrade mig ner till Hoppis&Skuttis med Sofia. Jag klädde inte ens om vilket höjde på ett och annat ögonbryn från övriga värdar och ledare. Brukar liksom inte backa ur, men det var rätt illa. Efter att passet var slut kompenserade jag det hela genom att hjälpa till med att pumpa upp (och framför allt försöka fatta hur hårt de skall vara pumpade) BOSE-bollar till cirkelfysen som skulle gå av stapeln klockan tre. Jag hade sett fram mot det passet, och det var nära att jag gav efter, men det gick bara inte.
Klippning istället och ett svep genom mataffären. Sedan var i stort sett lördagen slut. Låg mig genom resten av dagen (förutom middagen som jag lagade).

Söndagen började med en utflykt till Stroke-morfar. Lite tjôt och så klippte jag gräsmattan som jag lovat för en vecka sedan. Urinvägsinfektionen var betydligt mycket bättre tack vare stora doser tranbärsjuice. Men ryggen krånglade väldigt, särskilt när jag klippte gräsmattan. Klockan två infann vi oss i sunkiga jympasalen för Korean kickboxing. Jag var rätt skeptisk till mig medverkan, men det gick över förväntan. Passet var väldigt lugnt, vilket passade mig bra - men det avslutades med tre ronder sparring. Jag har hittat något form av lugn i sparringen. Jag slappnar av och då går det mycket bättre - blir inte alls lika trött som för ett år sedan och kan använda mig av kombinationer: alltså tänka och sparras samtidigt. Muy bien!

Gjorde fiskbullar till middag (jaja, jag vet - det är kattmat. Men MINA fiskbullar är faktiskt grymt goda för jag gör dem från scratch) och nu är det lite blogg och slappning. Imorgon är det måndag.
Hugaligen.

2 kommentarer:

fartfylld! sa...

jag tycker färdiga fiskbullar med äggsås och potatis är gott också, tvivlar dock på att min sambo tycker det :)

Andrej sa...

Fartfylld: Uppriktigt sagt älskar hela familjen mina fiskbullar - utom jag själv. Det går väl an, men mer är det inte.