fredag 5 juni 2009

Favorit i repris gånger tre

Favorit i repris 1:
På tisdagens sparring, där jag presterade det bästa jag gjort i sparringsammanhang, råkade en av mina motståndare att gräva sig in i mitt öga med sin handske. Han tog dessutom sömmen på handsken till hjälp. Typ. Vilket två dagar senare resulterat i en ny rispad hornhinna, bultande, illrött öga och en ny kur med ögonsalva. Men ärligt talat. Det var värt det.

Favorit i repris 2:
Torsdagarnas skivstångspassFriskis har utgått i och med juni. Istället fick man serverat sig stationsjympa medel, vilket är en grymt bra träning med en grymt bra ledare. Så dit begav jag mig. Och blir glatt överraskad, för där står även Patrik, som i vanliga fall leder skivstångspassen, i "civil" träningsmundering. Patrik är ju solklar favorit för skivstångspass, alla kategorier. Vilket resulterade i en kanonkombination, i ett kanonpass.

Favorit i repris 3:
Coachmöte idag. Vi satt i fyrtio minuter och pratade om än det ena och än det andra. Viss kritik fick jag ta, som vanligt. Men rättmätig. Slarvar jag i ett mötesupplägg så är det bra att få höra det. Jag hade lagt ner massor av tid på presentationer, men hann inte genom det jag skulle. Vilket skapar... ja, inte engagemang, åtminstone. Vad är det man säger? Gör om - gör rätt.
Tack coach.

4 kommentarer:

Snorkfröken S sa...

Den sparringen lät riktigt tuff, och motståndet inte att leka med, hoppas att ögan inte tar någon skada utan läks fort.

Men visst är det bra då man får höra kritiken; då kan man ju förbättra sig. Tycker i allmänhet att det gärna hålls tillbaka med det negativa, och en del utveckling stagnerar lite i och med det. Du verkar i alla fall ta kritik på ett väldigt bra sätt, och se det som en möjlighet!

Wushu Cissi sa...

Ja det beror ju helt och hållet på vilken sport man utövar vad man är tvungen till att kunna =)

Själv skulle jag ju inte vilja ta den styr du tar under sparringspassen.

Huskatt sa...

Låter som ett par trevliga dagar och rimligtvis var ögon-skade-passet rolgast :)

Andrej sa...

Snorkfröken: Enda sättet att utvecklas är att lyssna, självrannsaka, tänka och sedan handla efter sin övertygelse.
Wushu: Jag kämpar med stretchen för att slippa stryket.
Huskatt: Ja jösses vad kul det var!