måndag 9 februari 2009

Ready for combat

Hej!

Kan meddela att mucklorna lämnat tillbaka USB-kabeln till telefonen, men efterlämnat någon form av defekt i pc:n som gjort att Nokia pc suite brakat ihop. Därför inga bilder idag heller.
Men jag kan ju trösta er med att jag nästan kommit tillbaka till samma form jag hade innan ryggskottet för ett tag sedan. Träningen går lätt, medelpass känns extremt lätta och kickboxningen också.
På tisdag smäller det på igen och då står det sparring på schemat. Det var ju ett tag sedan jag hade en mental meltdown och vek ner mig i fighten. Men nu känner jag mig hel, stark och smidig. Dessutom ett kilo lättare än för en vecka sedan.
Kan tyvärr inte skriva så mycket mer just nu, för jag skall ut och jaga mucklor...

5 kommentarer:

Vida sa...

Om du hittar mucklorna.. förklara hur du gjorde. Kanske du ska ha olika pålägg och ligga i bakhåll tills de kommer fram?

Sofia sa...

Åh, jag vill också träna!!!!

Jag orkar förmodligen inte eftersom jag idag är hemma från jobbet med diffusa sjukdomssymtom. Lite halsont, ont i kroppen, ont i magen, illamående, huvudvärk men det konstiga är att det bara är lite av allt... Mamma har sagt åt mig att jag måste stanna hemma minst två dar, men vi får se...

Hoppas du mår bättre!

Snorkfröken S sa...

Hoppas det blev en ordentlig match idag då!

EN annan grej. Du som cyklar mycket - brukar du köra intervaller på cykel, och kan tipsa lite gällande det? Jag har lite svårt att motivera mig själv att köra ordentliga intervaller med cykel... så om du har det magiska knepet, let me know!

badgear sa...

Skador är alltid irriterande när det känns som om man är på gång.

Fast ibland går det att vända det till något litet bra trots allt. En liten chans att fundera igenom projektet.

Andrej sa...

Först vill jag be om ursäkt, för jag har svarat på era inlägg men märker nu att kommentarerna är borta. Så jag gör om det:
Vida: Jag har gett upp kampen. De får leversmörgåsar av mig och jag låter dem hållas bäst de vill. Viktiga saker låser jag in. Fast då brukar nyckeln försvinna...
Sofia: Du skall alltid lyssna på mamma!
Snorkfröken: Sorry, jag vardagscyklar bara. Men skall kolla med min granne som är proffscyklist (Mountainbike) hur han tränar. Återkommer.
Badgear: Precis. Var på en föreläsning med brottar/Let´s dance-martin: Han använde skadeperioder till att förbättra andra delar av sig själv.