lördag 8 november 2008

Back on track

eller back in business, here we go again, välkommen åter, nu kör vi igen...

Det har till syvende och sist visat sig att det inte var modemen det var fel på utan att det var ett fel i telefonjacket. Till slut fick vi hit en reparatör från ElTel och då....
Det har, minst sagt, varit många samtal till Bredbandsbolaget innan felet hittades. Jag tror jag har varit nerkopplad i tre eller fyra veckor. Men nu är vi igång igen.

Jag var på funkisdag med Friskis idag, från klockan halv två till sex; helskön stämning, mycket prat och diskussioner (som vanligt - vilket engagemang det finns i föreningen. Helt otroligt). Och så avslutades dagen med en gympapass, som vanligt. Trodde vi. Men det visade sig vara två unga tjejer från Göteborg som kom upp och höll i passet: ojoj, vilket tryck.
PULS-gympa med hiphop-tema. Jag måste ha slarvat med maten eller något, för mina ben bara dog sista låten. Helt slut. Jag trodde inte man kunde ha sådana "moves" på Friskis som de här tjejerna kommit på. En riktig kick blev det.
Önskar att jag hade några bilder att visa, men det kommer. Skall bara fråga föreningen om jag kan få sno några när de är klara.

Nåja - detta får räcka för idag. Jag ville bara säga att jag är tillbaka i cyberspace igen. Skriv en rad om ni är här! Jag uppskattar det verkligen.

2 kommentarer:

Vida sa...

Kul att du är tillbaka. Danspass är roligt tycker jag men svårt... själv ska jag försöka pallra mig iväg till min Lindy hop idag. Det var ett tag sedan så jag är nog lite ringrostig men det brukar vara kul.

Ha det gott!

Liv

Pain is just weakness leaving your body sa...

Hej Hej !

Dans ger så skön känsla och så blir man glad av att dansa också . In med mera mat inför nästa danspass ska du se att det går bra=)