tisdag 14 december 2010

Hoppsan...

Jag är fortfarande inte riktigt van vid att träna mer än tre gånger i veckan. Mjölksyran går inte riktigt ur kroppen och när jag kört tre dagar i sträck är jag lite mör - fast du vet ju hur det är. När man väl börjat köra så känns det lättare och lättare allteftersom passet går.
Och det kändes bra idag också. Mycket mittsträning och nästan bara slagkombinationer med händerna, vilket efter en timme känns i axlarna (som redan från start var en aning möra).
Sedan avslutar vi med femton minuter fys, som tränaren ber mig hålla. Med ett skadeglatt leende:
-"Jag vill se dem plågas" väser han förtjust.
-"jajamen" svarar jag.
Och så kör jag igång. Tre olika kombinationer i handstående (framhopp med fötter, sidohopp med fötterna och sidohopp med fötterna i nedre armhävningsläget).
-"Femton repetitioner på varje övning och så kör vi tre ser" hojtar jag.
Och sedan känner jag det. Mjölksyran. Direkt.
-"Hur i helvete skall jag orka 45 rep*3 set" far det genom huvudet. "Detta funkar ju inte" och då hade jag bara gjort de första trettio.
När de första 45 var klara så hör jag någon från första raden:
-"Är det vila mellan seten?" Rösten var plågad.
-"JA" svarar jag.
Herregud. Tack!!!

3 kommentarer:

Huskatt sa...

hahahaha, det behövs bara EN för att man ska komma undan så där :D Men prisa den enda stackare som våger erkänna att det är jobbigt!

(hojta gärna till om du skulle få fler Did You Block Me mail, för jag är inte helt bergis på att jag satt P för det )

Jonna/Fartfylld sa...

Härligt! Träna sig igenom träningsvärk och mjölksyra ;)

Bondbruden sa...

Oh jag längtar som bara den efter att få träningsvärk och kunna plåga "skiten" ur sig...men det får verkligen vänta i dagsläget, så jag inte får sitta still resten av livet...men suget börjar som sagt va komma.....