tisdag 20 oktober 2009

Nya banor

Positiva tankar och inriktningar:

Jag har haft mitt förberedande coachsamtal med min chef idag. Den 29:e har jag mitt första coachmöte som skall pågå i tre timmar. En och en halv timme tillsammans med min chef där vi skall gå igenom mina positiva sidor i ledarskapet och de saker som jag skall fokusera på att förbättra. Sedan en och en halv timme tillsammans med bara coachen. Det skall bli väldigt roligt och jag ser verkligen detta som en utomordentlig chans att utvecklas som ledare.

Jag skall på anställningsintervju den 26:e. Det gäller ett jobb som produktionschef på Göteborgs Brevterminal, som räknas som en av de mest tekniskt avancerade terminalerna i, ja, säkert Europa. Jag har arbetat där förut, men det var för över nio år sedan, så de tekniska landvinningar som gjorts är enorma.

Jag har fått beröm för den uppvärmning som jag håller i på kickboxningen. Jättepositivt att få höra och jag blir väldigt glad när folk kommer fram och tackar efteråt. Det känns även som om min form har stuckit iväg uppåt. Det känns som om jag har väldigt mycket ork just nu, samtidigt som jag kör mer än någonsin. En liten tröskel jag hakat mig förbi kanske?

Och så är min pappa tillbaka från sjukhuset och mår förhållandevis bra. Han simmar lite och skall kunna gå någon km per dag efter en kärlsprängning. Det var kul att få höra hans röst i lördags när jag ringde.

Så nu imorgon blir det Göteborgs kickboxning och förhoppningsvis en riktig "kicka-rumpan-träning" Kan behövas då vi har en kvalitets- och miljörevision imorgon mot bland annat ledningen. Jag hoppas att jag är väl förberedd och att jag gjort det mesta klart. Den som lever...

4 kommentarer:

Huskatt sa...

Visst är det gött att plötsligt ramla in i en "träningsperiod" bara så där :)

Vida sa...

Vad det händer mycket. Kul att du får chans att utvecklas inom din roll och får stöd i det.

Kul med intervju, håller tummarna för att det blir som du önskar...

Å sist men inte minst, vad skönt att din pappa inte behöver vara kvar på sjukhuset.

Varm kram från Liv

fartfylld! sa...

Lycka till! Det kommer gå bra med allt, du jobbar medvetet mot dina mål och då brukar det gå bra...

Andrej sa...

Tack allihop. Ni är verkligen rara och omtänksamma!