tisdag 22 september 2009

Fullert upp

Det blir lite sporadiskt med inlägg ibland. Särskilt på måndagar, när jag faktiskt inte orkar skriva något. Cyklar hemifrån vid halv sex och är på jobbet från 06:00 till 15:45, cyklar direkt till Friskis där jag förbereder cirkelfysen fram till halv fem (plockar fram pilatesbollar, stepbrädor, fria vikter, preparerar skivstänger och lite annat smått och gott.
Sedan incheckning till medelpasset som går av stapeln klockan fem - incheckning består av att jag är mitt naturliga, charmiga jag (haha) - hälsar välkommen, småpratar och skojar lite med motionärerna, hjälper dem med nya månadskort eller annat. Sedan kör vi passet och jag hjälper Pia så gott jag kan med musik, tjo och tjim, pepp för att det skall bli ett så bra pass som möjligt. Passet avslutas med lite information från föreningen och snabbsopning av golvet (torka bort både svett och smuts). Snabbt ut för att byta t-shirt och snabbt in för att fortsätta på nästa pass som är cirkelfysen.
Där är rollen mer aktiv, eftersom jag deltar i en av grupperna som går från station till station. Pepp. Korrigeringar. Mera pepp. "Ta iiiiii" och det gäller naturligtvis att föregå med bästa exemplet själv. När stretchen tar vid så plockar vi undan alla redskap. Salen skall var klar innan klockan sju, då nästa pass tar vid. Tack och lov är vi minst två värdar på cirkelfysen, annars ahde det nog blivit jäktigt.
Lite snack med ledarna efter passet medan jag trycker i mig en Gainomax OCH en banan (vaddå inte kunna äta kakan och ha den kvar!) och sedan cykel hem. Hemma vid halv åtta. MAAAAAT!!!
Dusch. Soffan.
Blogg?
Näää...
Zzzzzzz zzzzzzzzzzz zzzzzzzz

8 kommentarer:

Marica sa...

Nääää verkligen ingen blogg efter en sån dag, jag förstår dig :0) Kul att läsa om hur andra fixar med att hinna träna !!!

Huskatt sa...

Det blir många timmar träning där i ett svep, klart du blir trött :)

Jon Samuel sa...

Full fart ^^ Inte konstigt att du är trött på kvällen xD

Andrej sa...

Marica: Duracell - om jag säger så...
Huskatt: Jag förtjänar att softa ibland - men bara ibland.
Jon Samuel: Halloj killen! Hehe... det är åldern också - när jag väl fått igång alla leder så somnar jag av utmattning :-)) Hur känns det i låren efter sparringen, förresten?

jonna sa...

Klart det blir svårt att hinna blogga! Hur hinner du med allt annat i livet när du tränar och jobbar mycket? Jag tycker det är intressant, hur man som förälder hinner med både familjeliv och träning... (om man nu ngn gång skulle hamna i situationen själv, liksom...) skönt med tuff start på veckan, det sätter ju en bra ribba för resten!

jonna sa...

jonna = fartfylld alltså............ :P

Andrej sa...

Jonna: Jag vet att det är du, Jonna. Jaa, hur hinner jag med? För det mesta är det en fråga om planering - alltså sällan "inspirationsträning", utan träning som är bestämd långt i förväg. Sedan att inte bli stressad av att det INTE blir som planerat. Och till sist samförstånd med ens sambo och medförälder att båda hinner med det de vill göra. Ibland blir lösningen att barnen är med på träningen, ibland att jag tränar med något av barnen. Det funkar. Fast ibland känner jag... bara för att vara hemma UTAN att göra något.

Jon Samuel sa...

Låren tog lite stryk, men det är nog bara bra! =D Ska bara lära mig det där med lowkicks xD